Speciální procedury

Naše kosmetické studio v Brně je známé svými speciálními procedurami, včetně chemických peelings a kolagenových nití. Tyto ošetření nabízíme jako součást naší snahy poskytovat klientům inovativní a efektivní řešení pro jejich specifické kosmetické potřeby.

Chemický peeling

Chemický peeling je účinný způsob, jak se zbavit vrásek, akné a černých teček. Tato procedura je ideální pro provádění v chladnějších měsících jako je podzim a zima. Nabízí možnost jak jednorázového ošetření, tak intenzivní kůry pro maximální efekt.

 

Speciální procedury - Kosmetické studio Brno - Kosmetika Na Pálavě

Kolagenové nitě

Kolagenové nitě představují novinku v naší nabídce, která kombinuje kosmetickou péči s aplikací vylisovaného kolagenu do vrásek. Toto ošetření je ideální před důležitými událostmi, neboť efekt vydrží až 14 dní. Procedura zahrnuje přípravnou kosmetickou péči, během které pleť připravíme na aplikaci kolagenových nití, aplikovaných buď ručně, nebo pomocí galvanické žehličky. Při první návštěvě obdržíte jako dárek osvěžující tonikum, které prodlouží efekt ošetření.

Rejuvenace a omlazení - Kosmetické studio Brno - Kosmetika Na Pálavě

Kontraindikace

Proč se objednat v mém salonu?

Objednejte se v mém salonu a získejte přístup k nejvyšší kvalitě kosmetických služeb v regionu. Poskytuji osobní péči a poradenství přizpůsobené vašim individuálním potřebám. Využívám nejnovější technologie a kvalitní produkty, aby vaše zkušenost byla nejen příjemná, ale přinesla vám i viditelné a dlouhotrvající výsledky. Navíc naše přátelské prostředí zajišťuje, že každá návštěva bude pro vás příjemným zážitkem. Objednejte se a nechte svou krásu rozkvést.

Poptávkový formulář

Po odeslání poptávky Vás budu kontaktovat v nejbližší možné době.